AnaSayfa / Genel / Kahve falında beli ağrımak

Kahve falında beli ağrımak

Kahve falında beli ağrımak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beli ağrımak gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerine bir süre ara vermişe benziyorsunuz.

Kahve falında belinin ağrıdığını görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında belin ağrıdığını görmek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına işarettir.

Kahve falında beli ağrımak dertlerin artacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının dişinin ağrıdığını görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında gözünün ağrıdığını görmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının başının ağrıdığını görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yeri ağrımak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağı ağrımak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir