AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin beline sarıldığını görmek

Kahve falında birinin beline sarıldığını görmek

Kahve falında birinin beline sarıldığını görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin beline sarıldığını gördüyseniz:

  • Karşılıklı olarak birbirinize dürüst olmamanız durumunda ilişkinizde sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında bir erkeğin beline sarıldığını görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin beline sarılmak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın beline sarıldığını görmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında birinin beline sarıldığını görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin beline sarılmak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin beline sarılmak daha fazla rızık elde edileceğine, borçlarının da kapanacağına işarettir.

Kahve falında birinin beline sarılmak stres ve sinirden uzak durulacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında beline sarılmak verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, patron olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir