AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinin kesildiğini görmek

Kahve falında belinin kesildiğini görmek

Kahve falında belinin kesildiğini görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında belinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Yanlız haberleşmede bazı aksaklıklar olabilir.

Kahve falında belinden kesilmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına işarettir.

Kahve falında belinin kesildiğini görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, stres içinde günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında bir kadının beline sarılmak emeklerinin karşılığını bulacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına işaret eder.

Kahve falında belinde altın kemer görmek elinin darlığa düşmeyeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında birine belinden sarılmak yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında belinde bıçak taşımak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında beline altın kemer takmak engel tanımayan biri olacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalettir.

Kahve falında belinde kuşak görmek yeni denemelerde bulunacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir