AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine belinden sarılmak

Kahve falında birine belinden sarılmak

Kahve falında birine belinden sarılmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, daima zinde ve genç kalacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine, hayatını yoluna sokacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işarettir.

Kahve falında birine belinden sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden, cazip teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin beline sarılmak istediği oranda da eğleneceğine, bereket ve zenginlik olacağına delalettir.

Kahve falında kadının beline sarılmak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin beline sarılmak elinde avucunda olanı yitireceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadının beline sarılmak Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin beline sarılmak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin beline sarılmak bol kazançlı günlere kavuşacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin beline sarılmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bir kızın beline sarılmak iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir