AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinde bıçak taşımak

Kahve falında belinde bıçak taşımak

Kahve falında belinde bıçak taşımak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında belinde bıçak taşımak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler mücadele ettiğiniz konularda ani değişiklikler ya da uyarlamalar yapılmasına neden olabilir.

Kahve falında belinde bıçak taşımak hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında belinde tabanca taşımak kazancını katbekat arttıracağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işarettir.

Kahve falında belinde bıçak görmek işlerinin iyi gideceğine, hayır işleri yapacağına alamet eder.

Kahve falında belinden bıçaklandığını görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında belinden bıçaklanmak maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bıçak taşımak elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendi bildiğini okuyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beline kuşak bağlamak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının beline sarılmak ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir