AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinde kuşak görmek

Kahve falında belinde kuşak görmek

Kahve falında belinde kuşak görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, sevilen birinin geleceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, dinine bağlı kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belinde kuşak gördüyseniz:

  • Acele kararlardan kaçının.

Kahve falında beline kuşak bağlamak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında beline kuşak sarmak geçim derdinin sona ereceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına inanılır.

Kahve falında belinde kuşak görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kuşaklı gelinlik görmek canının derdine düşeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinliğe kuşak bağlamak daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında bele kırmızı kuşak bağlamak kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kuşak takmak adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında bel kuşağı görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir