AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinden kesilmek

Kahve falında belinden kesilmek

Kahve falında belinden kesilmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, refahının ve varlığının artacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, sevincinin üzüntüye döneceğine yorulur.

Kahve falında belinden kesilmek gördüyseniz:

  • Zorluklardan kaçmamalısınız.

Kahve falında belinden kesilmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında belinin kesildiğini görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadının beline sarılmak çok zor duruma düşüleceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belinde sivilce görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına rivayet eder.

Kahve falında belinde silah görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini beline koymak düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine belinden sarılmak hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine alamet eder.

Kahve falında beline kemer takmak sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, iflas edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir