AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının beline sarılmak

Kahve falında bir kadının beline sarılmak

Kahve falında bir kadının beline sarılmak sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, dünyasının bir anda değişeceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, bereket ve zenginlik bulacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadının beline sarılmak gördüyseniz:

  • Paylaştığınız bilgiler size duyulan saygıyı arttırabilir.

Kahve falında kadının beline sarılmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının beline sarılmak yeni bir çevre edinileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında birine belinden sarılmak kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin beline sarılmak rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, ekmeğine leke süreceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin beline sarıldığını görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belinden sarılmak sıkıntısının biteceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına işaret eder.

Kahve falında beline sarılmak huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin beline sarılmak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir