AnaSayfa / Genel / Kahve falında belini ölçmek

Kahve falında belini ölçmek

Kahve falında belini ölçmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına işaret eder.

Kahve falında belini ölçmek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler ani tepkiler vermenize ya da ani hareketlere neden olabilir.

Kahve falında belini ölçmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arazi ölçmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, işinde yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evi ölçmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencere ölçmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında buğday ölçmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boy ölçmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında bel ölçmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatak ölçmek hayatının karışacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir