AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday ölçmek

Kahve falında buğday ölçmek

Kahve falında buğday ölçmek yeni şeyler keşfedeceğine, sözleri tutulacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, bütçesinin daralacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday ölçmek gördüyseniz:

  • Siz ikili ilişkilerinizde sürekli özverili tutumlarda olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında buğday ölçmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeri ölçmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kilo ölçmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yatak ölçmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, hayattan daha zevk alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilosunu ölçmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının boyunu ölçmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına alamet eder.

Kahve falında tarla ölçmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına inanılır.

Kahve falında belini ölçmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, malında zulüm meydana gelmesine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir