AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak ölçmek

Kahve falında yatak ölçmek

Kahve falında yatak ölçmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, maddi gücünün de daimi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatak ölçmek gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekmektedir.

Kahve falında yatak ölçmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilosunu ölçmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencere ölçmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine delalet eder.

Kahve falında birşey ölçmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karışla ölçmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalettir.

Kahve falında uzunluk ölçmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına delalettir.

Kahve falında metreyle yeri ölçmek başarıya ve zafere doymayacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprak ölçmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir