AnaSayfa / Genel / Kahve falında bel ölçmek

Kahve falında bel ölçmek

Kahve falında bel ölçmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bel ölçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden, cazip teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında bel ölçmek onlara sanat öğreteceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bellenmiş toprak görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bellenmiş tarla görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına inanılır.

Kahve falında bel ağrısı çekmek adını aklamayı başaracağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına yorulur.

Kahve falında bel fıtığı ameliyatı olmak dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bele sarılmak askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Kahve falında bele kadar suya girmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında bel küreği görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir