AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi ölçmek

Kahve falında evi ölçmek

Kahve falında evi ölçmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evi ölçmek gördüyseniz:

  • Belli konulardaki pozisyonunuzda değişim meydana gelmeye başladığına tanıklık edebilirsiniz.

Kahve falında evi ölçmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında ev ölçmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işaret eder.

Kahve falında metreyle yeri ölçmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına inanılır.

Kahve falında arazi ölçmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında birşey ölçmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında metreyle ölçmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi ölçmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bel ölçmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir