AnaSayfa / Genel / Kahve falında arazi ölçmek

Kahve falında arazi ölçmek

Kahve falında arazi ölçmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, borçların gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arazi ölçmek gördüyseniz:

  • Belli sözler vermeden veya anlaşmalar yapmadan önce seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında arazi ölçmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bel ölçmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına yorulur.

Kahve falında ev ölçmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak ölçmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencere ölçmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boyunu ölçmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına delalet eder.

Kahve falında uzunluk ölçmek zorlu bir dönem geçirileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında kilo ölçmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir