AnaSayfa / Genel / Kahve falında boy ölçmek

Kahve falında boy ölçmek

Kahve falında boy ölçmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, sinirlerinin yıpranacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boy ölçmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizi sizi kalkındıracağı ya da besleyeceği yerde, sizi aşağı çekiyor olabilir.

Kahve falında biriyle boy ölçmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına işaret eder.

Kahve falında metreyle boy ölçmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına inanılır.

Kahve falında boy ölçmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında metreyle ölçmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir şeyi ölçmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında metreyle yeri ölçmek çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belini ölçmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumaş ölçmek üzüntülü haberler alacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir