AnaSayfa / Genel / Kahve falında belini ince görmek

Kahve falında belini ince görmek

Kahve falında belini ince görmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, hasta ve zor geçireceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, sevdiğini söyleyeceğine inanılır.

Kahve falında belini ince gördüyseniz:

  • herşey için Zamanını beklemeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Kahve falında belini ince görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beli bükülmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında belini ölçmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya yorulur.

Kahve falında sevdiğinin beline sarılmak düşmanların önlerinin açılacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belinden bıçaklanmak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin beline sarılmak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında belinden ameliyat olmak mallarının eksileceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin beline sarılmak çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir