AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin beline sarılmak

Kahve falında sevdiğinin beline sarılmak

Kahve falında sevdiğinin beline sarılmak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin beline sarılmak gördüyseniz:

  • Daha dikkatli düşünmek gerekiyor.

Kahve falında sevdiğinin beline sarılmak mutluluk verici olayların yaşanacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin beline sarılmak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına delalettir.

Kahve falında birinin beline sarıldığını görmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kadının beline sarılmak uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeğin beline sarıldığını görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birine belinden sarılmak eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kızın beline sarılmak anne ve baba duası alınacağına, maddi anlamda rahatlamaya işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının beline sarılmak aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, kısmetinin hep açık olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir