AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinden bıçaklanmak

Kahve falında belinden bıçaklanmak

Kahve falında belinden bıçaklanmak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında belinden bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Belli amaçlarınıza ulaşmak için size yardım edebilecek kişilerden yardım istemekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında belinden bıçaklanmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, sağlığının yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında belinden bıçaklandığını görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belinde bıçak taşımak zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalettir.

Kahve falında belinde bıçak görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, planların aksayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belinden iğne olmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin beline sarılmak hayata küsecek duruma geleceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında beline silah takmak sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına delalettir.

Kahve falında belini ince görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir