AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin beline sarılmak

Kahve falında bir erkeğin beline sarılmak

Kahve falında bir erkeğin beline sarılmak itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, hayallerin yarıda kalacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin beline sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere kendilerini gerçekte olduklarından daha önemli hissettirme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin beline sarıldığını görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin beline sarılmak terfi alamayacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin beline sarılmak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının beline sarılmak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının beline sarılmak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızın beline sarılmak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalettir.

Kahve falında birinin beline sarıldığını görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin beline sarılmak huzurlu ve sağlıklı olunacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir