AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinden ameliyat olmak

Kahve falında belinden ameliyat olmak

Kahve falında belinden ameliyat olmak güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında belinden ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Rekabet ortamlarına girmeniz gerekebilir.

Kahve falında belinden ameliyat olmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında belinden ameliyat olduğunu görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına işarettir.

Kahve falında belinin inceldiğini görmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında belinin ağrıdığını görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında belinde kıl görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beline kadar çamura batmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalet eder.

Kahve falında belinde bıçak görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahı beline koymak kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir