AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin beline sarılmak

Kahve falında ölmüş birinin beline sarılmak

Kahve falında ölmüş birinin beline sarılmak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin beline sarılmak gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları keşfedebilir veya yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında bir kızın beline sarılmak gönül gözünün açılacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadının beline sarılmak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin beline sarılmak başka kimselere de yardım edeceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin beline sarıldığını görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, insanların saygısının kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında belinden sarılmak çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin beline sarılmak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin beline sarıldığını görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin beline sarılmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir