AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahı beline takmak

Kahve falında silahı beline takmak

Kahve falında silahı beline takmak yeni kısmetlere nail olacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, ümitsizliğe, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahı beline takmak gördüyseniz:

  • Mutlaka harekete geçme ihtiyacı duyabilirsiniz.

Kahve falında beline silah takmak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına alamet eder.

Kahve falında silahı beline takmak adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında belinde silah olmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında belinde silah görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına yorulur.

Kahve falında beline silah koymak çok büyük bir işin başına getirilmeye, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında belinde silah olduğunu görmek üzüleceğine, ağlayacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin belinde silah görmek aksine daha da zorlaştıracağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının belinde silah görmek doğru haber almaya, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir