Kahve falında beline kuşak sarmak

Kahve falında beline kuşak sarmak korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, karalar bağlayacağına, eline geçen malları tutamayacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında beline kuşak sarmak gördüyseniz:

  • Jest için yapılan anlaşmalar v.b şeyler gereken çerçevenin dışına çıkabilir, özür dilemek yerine gülüp geçmekte fayda var.

Kahve falında beline kuşak sarmak hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına inanılır.

Kahve falında beline kuşak bağlamak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında belinde kuşak görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bel kuşağı görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine inanılır.

Kahve falında geline kuşak bağlamak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak sorun üstüne sorun yaşanacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kuşak görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah kuşak bağlamak sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top