AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kuşak görmek

Kahve falında yeşil kuşak görmek

Kahve falında yeşil kuşak görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, dertleri biteceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kuşak gördüyseniz:

  • Para kazanma yollarınızda değişiklik yapmanız yaşam tarzınızda da olumlu değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında yeşil kuşak görmek bazı kaynakların tükeneceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil kuşak takmak rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, kendisine olan güveninin artacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kuşak bağlamak onun istediği yoldan gideceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikte kırmızı kuşak görmek tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi kuşak görmek malında zulüm meydana gelmesine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında beline kuşak sarmak neredeyse kahrolacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bele kırmızı kuşak bağlamak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kuşak bağlamak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir