AnaSayfa / Genel / Kahve falında bel kuşağı görmek

Kahve falında bel kuşağı görmek

Kahve falında bel kuşağı görmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, patron koltuğuna geçeceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bel kuşağı gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike çok büyük konuşma eğilimlerinizdir.

Kahve falında bel kuşağı görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, borçların kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında bele kuşak bağlamak elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında bele kırmızı kuşak bağlamak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında bellenmiş bahçe görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine inanılır.

Kahve falında belçikaya gittiğini görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bel ağrısı görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bele kadar suya girmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bel ağrısı çekmek rakiplerini yeneceğine, insanlarla uyumunun artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir