AnaSayfa / Genel / Kahve falında beline kemer takmak

Kahve falında beline kemer takmak

Kahve falında beline kemer takmak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, geçim derdi yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beline kemer takmak gördüyseniz:

  • Değişken olaylar veya durumlar nedeniyle kafanız karışabilir.

Kahve falında beline altın kemer takmak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine delalet eder.

Kahve falında beline kemer takmak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belinde kemer görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında belinde altın kemer görmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, böyle işlere kalkışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beline silah takmak rahatın ve huzurun yerine geleceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahı beline takmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında beline tabanca takmak can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında kalın kemer takmak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir