AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinde kemer görmek

Kahve falında belinde kemer görmek

Kahve falında belinde kemer görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, rızkın gittikçe azalacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, üzerinde kafa yoracağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında belinde kemer gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerden zevk almayı başarabilecek ruh yapısındasınız.

Kahve falında belinde altın kemer görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında beline altın kemer takmak fakirlikten kurtulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine inanılır.

Kahve falında belinde kemer görmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında beline kemer takmak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında belini ince görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beline silah koymak zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında yılanın beline sarıldığını görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla belinden vurulduğunu görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir