AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın kemer takmak

Kahve falında kalın kemer takmak

Kahve falında kalın kemer takmak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında kalın kemer takmak gördüyseniz:

  • Mücadele ya da rekabet gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında kalın kemer takmak çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına yorulur.

Kahve falında kalın kemer görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, anne ve baba duası alınacağına delalet eder.

Kahve falında kalın altın bilezik takmak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine alamet eder.

Kahve falında kalın alyans takmak olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına delalettir.

Kahve falında kalın altın yüzük takmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında kalın yüzük takmak işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kalın bilezik takmak yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kemer takmak insanlarla iç içe olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir