AnaSayfa / Genel / Kahve falında beline kadar suya girmek

Kahve falında beline kadar suya girmek

Kahve falında beline kadar suya girmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beline kadar suya girmek gördüyseniz:

  • olay size mutluluk verebilir.

Kahve falında beline kadar suya girmek geçim derdinin kalmayacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında beline kadar çamura batmak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarının beline kadar uzadığını görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına delalet eder.

Kahve falında dize kadar suya girmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bele kadar suya girmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında boğazına kadar suya girmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dize kadar denize girmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulutlara kadar yükselmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, düzenin bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir