AnaSayfa / Genel / Kahve falında bele kadar suya girmek

Kahve falında bele kadar suya girmek

Kahve falında bele kadar suya girmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, günahların af olacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına tabir olunur.

Kahve falında bele kadar suya girmek gördüyseniz:

  • Rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlar kişisel değişime veya özgüven artışına neden olabilir.

Kahve falında bele kadar suya girmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beline kadar suya girmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğazına kadar suya girmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında dize kadar suya girmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında dize kadar denize girmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına alamet eder.

Kahve falında parmak kadar bebek görmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el kadar bebek görmek evliyseniz eşle iyi geçime, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yarıya kadar gömülmek her zaman şükür içinde olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir