AnaSayfa / Genel / Kahve falında dize kadar suya girmek

Kahve falında dize kadar suya girmek

Kahve falında dize kadar suya girmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dize kadar suya girmek gördüyseniz:

  • Üzerinde düşünülmesi gereken çok şey var.

Kahve falında dize kadar suya girmek sorunların bu sayede aşılacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında dize kadar denize girmek kötülerin uzaklaştırılacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında dize kadar kar görmek büyüyeceğine, insanlara yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında dize kadar çamura batmak işte başarılı adımlar atılacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dize oturmak çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında diz dize oturmak huzurlu ve mutlu olunacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dize yatmak alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, kişinin başarılarının artacağına işaret eder.

Kahve falında dize uzanmak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, şansın yüze güleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir