AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak kadar bebek görmek

Kahve falında parmak kadar bebek görmek

Kahve falında parmak kadar bebek görmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmak kadar bebek gördüyseniz:

  • Çok yakın zamanda istekleriniz gerçek olabilir.

Kahve falında parmak kadar bebek görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el kadar bebek görmek fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, epey bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dize kadar denize girmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine yorulur.

Kahve falında sabaha kadar ağlamak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarının beline kadar uzadığını görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine yorulur.

Kahve falında dize kadar çamura batmak aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında ona kadar saymak onlardan iyilik ve yardım göreceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına delalettir.

Kahve falında ağzına kadar dolu kuyu görmek iyi halin geleceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir