AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kemer takmak

Kahve falında sarı kemer takmak

Kahve falında sarı kemer takmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, insanlara küsüleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, tüm dileklerin tutacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı kemer takmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız işlerde kendinizi yeterli bulamayabilirsiniz.

Kahve falında sarı kemer takmak haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beline altın kemer takmak kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında bele kemer takmak kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, rahat bir hayat sağlayacağına inanılır.

Kahve falında arabada emniyet kemeri takmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah kemer takmak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kemer takmak kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pantolona kemer takmak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı kemer takmak hem geleceğinin güzel olacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir