Kahve falında belinden vurulduğunu görmek

Kahve falında belinden vurulduğunu görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında belinden vurulduğunu gördüyseniz:

  • Evde ya da aile ilişkilerinizde ufak tefek stres içeren durumlar yaşanabilir.

Kahve falında belinden vurulduğunu görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında belinden vurulmak ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında belinden iğne vurulmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında silahla belinden vurulduğunu görmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında belinden ısırılmak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına alamet eder.

Kahve falında silahı beline koymak falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, hanesine huzurun dolacağına delalettir.

Kahve falında belinin kırıldığını görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında beline kemer takmak finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top