AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinden ısırılmak

Kahve falında belinden ısırılmak

Kahve falında belinden ısırılmak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, başarısız olacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına, alın terinin karşılığını alacağına işaret eder.

Kahve falında belinden ısırılmak gördüyseniz:

  • İmajınızı korumalısınız.

Kahve falında belinden ısırılmak kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına yorulur.

Kahve falında belinin kesildiğini görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin beline sarılmak hikmete kavuşacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında belinde bıçak görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, emrinde insan çalıştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında belinde dövme görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında yılanın beline sarıldığını görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına işarettir.

Kahve falında belini ince görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, rızık eksikliği yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında beline dövme yaptırmak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir