AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinden vurulmak

Kahve falında belinden vurulmak

Kahve falında belinden vurulmak bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında belinden vurulmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri ek gelir getirebilecek şekilde formüle edebilirsiniz.

Kahve falında belinden vurulmak maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında belinden vurulduğunu görmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında silahla belinden vurulduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında belinden iğne vurulmak saygınlığına leke sürüleceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belin ağrıdığını görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beline kemer takmak başarıların artacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına alamet etmektedir.

Kahve falında beline sarılmak içine büyük bir huzurun dolacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında beline ip bağlamak emeklerinin boşa gideceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir