AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinde bıçak görmek

Kahve falında belinde bıçak görmek

Kahve falında belinde bıçak görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belinde bıçak gördüyseniz:

  • İlerlemenize faydası olacak sistemler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında belinden bıçaklandığını görmek dertlerin bölüşüleceğine, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında belinden bıçaklanmak ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında belinde bıçak görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belinde bıçak taşımak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla belinden vurulduğunu görmek bahtın açılacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beline ip bağlamak hayatının kolay ve güzel geçeceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında belinde tabanca taşımak zahmete ve çileye düşeceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine belinden sarılmak sıkıntılarını bir köşeye atacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir