AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinden bıçaklandığını görmek

Kahve falında belinden bıçaklandığını görmek

Kahve falında belinden bıçaklandığını görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, uykusuz geceler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında belinden bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Eksik yerleri tamamlamalısınız.

Kahve falında belinden bıçaklanmak üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belinden bıçaklandığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belinde bıçak taşımak büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında belinde bıçak görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında belinin ağrıdığını görmek hayır duaları alınacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına işaret eder.

Kahve falında belinden ameliyat olduğunu görmek Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında belinde kuşak görmek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında belinden kesilmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir