AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinden ameliyat olduğunu görmek

Kahve falında belinden ameliyat olduğunu görmek

Kahve falında belinden ameliyat olduğunu görmek muradın yerine geleceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında belinden ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • İsteksiz yaptığınız bazı işler nedeniyle karışıklıklar yaşanabilir.

Kahve falında belinden ameliyat olmak güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına alamet eder.

Kahve falında belinden ameliyat olduğunu görmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, düşmanların çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin beline sarılmak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, bereketli işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin beline sarılmak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında beline dövme yaptırmak sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında belini ince görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beline silah takmak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında belinden bıçaklandığını görmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir