AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinde tabanca taşımak

Kahve falında belinde tabanca taşımak

Kahve falında belinde tabanca taşımak gelişim içine gireceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında belinde tabanca taşımak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, romantik planlar söz konusu olabilir.

Kahve falında belinde tabanca taşımak en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında beline tabanca takmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında belinde tabanca görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında tabancayı beline koymak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında belinde bıçak taşımak rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca taşımak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında belinde kemer görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında belinden yaralanmak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir