AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak taşımak

Kahve falında bıçak taşımak

Kahve falında bıçak taşımak içinin huzurla dolacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, işlerinin de rast gideceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçak taşımak gördüyseniz:

  • Yapılacak bir yol un ya da seyahatin eğitim, iş veya kişisel gelişim anlamında olumlu etkileri olabilir.

Kahve falında bıçak taşımak zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belinde bıçak taşımak haram mala, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin tabutunu taşımak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kundakta bebek taşımak sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında portakal taşımak gam ve keder çekmeyeceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında babasını sırtında taşımak yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında belde silah taşımak işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında komşunun evini taşımak mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, büyük paralar kazanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir