AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağı akmak

Kahve falında kulağı akmak

Kahve falında kulağı akmak insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, huzurunun da yerine geleceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kulağı akmak gördüyseniz:

  • Görünürdeki gerçeklerin ardındaki şeyleri biraz didiklemenizde fayda var.

Kahve falında kulağı akmak işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında burnundan kan akmak yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında tavandan su akmak sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, anne baba duasının alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda akmak maddi anlamda güçleneceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sümük akmak tatil ya da dünya turuna çıkacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözü akmak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına işaret eder.

Kahve falında vücudundan kan akmak gelir kaybedeceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin çatısı akmak çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir