AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından salya akmak

Kahve falında ağzından salya akmak

Kahve falında ağzından salya akmak aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, hayırla yad etmeye, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından salya akmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir konuyla kararlı şekilde uğraşmaya hala hazır olmaya bilirsiniz.

Kahve falında ağzından salya akmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek salyası görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, borçların biteceğine delalet eder.

Kahve falında salyası akan köpek görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında salya sümük ağlamak yaşanan ayrılıkların biteceğine, aileden ayrı kalınacağına delalettir.

Kahve falında bebek salyası görmek iyi halinin kalmayacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında salya sümük görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salya akıtmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında ağzından kan akmak maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir