AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından bal akmak

Kahve falında ağzından bal akmak

Kahve falında ağzından bal akmak çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından bal akmak gördüyseniz:

  • İşiniz veya öğreniminizle ilgili bir gelişim için maddi desteğe ihtiyacınız olacak.

Kahve falında ağzından bal akmak büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzının suyu akmak akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, bunun şans olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından kan akmak yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında ağzından salya akmak bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağı akmak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında bacaktan kan akmak projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında akbil görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına işaret eder.

Kahve falında akbil doldurmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir