AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediye başkanıyla evlenmek

Kahve falında belediye başkanıyla evlenmek

Kahve falında belediye başkanıyla evlenmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Belli konular, anlaşmalar, öneriler veya teklifler yararınıza gelişmeye başlıyor.

Kahve falında belediye başkanıyla evlenmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanının elini öpmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında belediye başkanini görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanıyla öpüşmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında belediye başkanına sarılmak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, dertlerinin şifasını bulacağına inanılır.

Kahve falında belediye başkani olduğunu görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, eşlerin boşanacağına delalettir.

Kahve falında büyükşehir belediye başkanı görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında belediye başkanı ve eşini görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir