AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediye başkanına sarılmak

Kahve falında belediye başkanına sarılmak

Kahve falında belediye başkanına sarılmak aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, ikinci bir şans vereceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında belediye başkanına sarılmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir olay ya da değişiklik yararınıza sonuçlar oluşturabilir.

Kahve falında belediye başkanına sarılmak yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına rivayet eder.

Kahve falında belediye başkanı olmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında belediye başkan adayı olmak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında belediye başkanıyla telefonda konuşmak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına inanılır.

Kahve falında belediye başkanından para almak ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet eder.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına alamet eder.

Kahve falında belediye başkanıyla tokalaşmak yaşadığı stresin biteceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında belediye başkanı görmek eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir