AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediye başkani olduğunu görmek

Kahve falında belediye başkani olduğunu görmek

Kahve falında belediye başkani olduğunu görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında belediye başkani olduğunu gördüyseniz:

  • Çok önemli görüşmelerden, önemli insanlarla birarada olmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında belediye başkan adayı olmak sevilip sayılacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında belediye başkanıyla yemek yemek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, sorunlarının da çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyükşehir belediye başkanını görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine işaret eder.

Kahve falında belediye başkaniyla konuşmak fırsatların elden kaçacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine alamet eder.

Kahve falında belediye başkanıyla sohbet etmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında belediye başkan yardımcısını görmek mutluluğunun zedeleneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret eder.

Kahve falında belediye başkanıyla evlenmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, yeni mekânlara gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir