AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediye başkanının elini öpmek

Kahve falında belediye başkanının elini öpmek

Kahve falında belediye başkanının elini öpmek üzgün ve hasta olacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında belediye başkanının elini öpmek gördüyseniz:

  • Ani kararlardan kaçınmakta fayda var.

Kahve falında belediye başkanın elini öpmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına yorulur.

Kahve falında belediye başkanının elini öpmek ününün çoğalacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında belediye başkanına sarılmak doğruluktan ayrılmayacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında belediye başkanıyla öpüşmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyükşehir belediye başkanı görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında belediye başkanı olmak kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, azap çektiğine yorulmaktadır.

Kahve falında belediye başkanıyla tokalaşmak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir