AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediye başkanıyla öpüşmek

Kahve falında belediye başkanıyla öpüşmek

Kahve falında belediye başkanıyla öpüşmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, aradığı kişiyi bulacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, kafasının rahat edeceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında belediye başkanıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri saçma dahi bulsanız, uluorta hissettirmemenizde fayda var.

Kahve falında belediye başkani olduğunu görmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına tabir olunur.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına delalettir.

Kahve falında belediye başkan yardımcısını görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini belediye başkanı görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında belediye başkanının elini öpmek helal lokma yiyeceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş belediye başkanı görmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında belediye başkanından iş istemek kendisini ailesine vereceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir