AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediye başkanini görmek

Kahve falında belediye başkanini görmek

Kahve falında belediye başkanini görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, her geçen gün sorunların artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına yorulur.

Kahve falında belediye başkanini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda hareket var.

Kahve falında belediye başkanına sarılmak gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında belediye başkani olduğunu görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında belediye başkanından iş istemek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında belediye başkanıyla telefonda konuşmak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine işarettir.

Kahve falında belediye başkanıyla tokalaşmak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine alamet eder.

Kahve falında eski belediye başkanı görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyükşehir belediye başkanını görmek mal edineceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir